مدیریت امور پردیس های استان لرستان

به مناسبت روز جهانی غذا برگزار گردید:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان لرستان ،امور دانشجویی پردیس علامه طباطبایی در راستای ارتقاء سطح سواد تغذیه ای دانشجو معلمان ،آگاهی بخشی آنان در مشکلات تغذیه، بهبود سطح سلامت فردی دانشجویان و به مناسبت روز جهانی غذا ( 24) مهرماه کارگاه آموزش تغذیه سالم با همکاری مرکز بهداشت شهرستان خرم آباد درمورخ 1 آبان ماه 1401 در سالن کنفرانس پردیس علامه طباطبایی لرستان برگزار کرد.

ابتدا خانم نوری زاده کارشناس بهداشت و تغذیه مرکز بهداشت شهرستان خرم آباد به عنوان مدرس این کارگاه نکاتی در خصوص رعایت بهداشت فردی و اجتماعی ،مواظبت از خود و دیگران در محیط های عمومی مثل خوابگاه ها ،سلف سرویس وکلاس های درس در ایام کرونا و شروع ویروس آنفولانزای فصلی مطالبی را بیان نمودند .

 در ادامه  در مورد نقش پررنگ تغذیه ، ورزش ، اضطراب واسترس در عصر کنونی و تاثیر آن بر بیماری های قلبی و عروقی سکته های قلبی و مغزی  دربین جوان جامعه به ایراد سخن پرداختند. وی  با اشاره به ارزش مواد غذایی ،تغذیه سالم را تغذیه ای دانستند که  شامل همه گروه های غذایی باشدو افراط و تفریط در مصرف آن را  باعث بروز بیماری ها برشمردند. در ادامه  تعدادی از دانشجویان حاضر در کارگاه آموزشی به بیان نقطه نظرات خود پیرامون مسائل بهداشتی پرداختند وکارگاه به صورت پرسش وپاسخ به پایان رسید .