مدیریت امور پردیس های استان لرستان

کمیته استانی نظارت بر تغذیه در دانشگاه فرهنگیان لرستان برگزار شد

نظارت مستمر و افزایش کیفیت بر تغذیه دانشجویی در ایام ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان لرستان؛ جلسه کمیته استانی نظارت بر تغذیه دانشگاه، امروز ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ با حضور سرپرست دانشگاه فرهنگیان، معاونت هماهنگی، رؤسای پردیس ها و مراکز، نمایندگان شورای صنفی دانشجویان و کارشناسان تغذیه در دفتر سرپرست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه، وضعیت برنامه غذایی دانشجویان در ماه مبارک رمضان مورد بررسی قرار گرفت و بر اهمیت ارتقای کیفیت غذا و نظارت مستمر و دقیق‌تر بر فرآیندهای پخت و توزیع تأکید شد.

 

چنگایی سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان، پیشاپیش ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، در این جلسه اظهار داشت: هدف ما تأمین تغذیه سالم و باکیفیت برای دانشجویان در ایام ماه مبارک رمضان است و تلاش می‌کنیم با نظارت مستمر،و کیفیت برنامه غذایی بهترین خدمات را به دانشجویان ارائه نماییم. وی همچنین از اجرای برنامه‌ غذایی جدید دانشگاه برای دانشجویان در این ماه مبارک خبر داد.

 

در ادامه، نمایندگان شورای صنفی دانشجویان نیز در خصوص تنوع برنامه غذایی،کیفیت وعده های غذایی پیشنهادهای خود را مطرح کردند.

 

در پایان این نشست، اعضای کمیته ضمن بیان نظرات و پیشنهادات خود پیرامون برنامه غذایی ایام ماه مبارک رمضان بحث و گفتگو کردند.

 

شایان ذکر است، پورنصیر معاون هماهنگی دانشگاه در آخر پیرامون بهبود کیفیت غذای دانشجویی و تدابیر لازم برای اجرای برنامه غذایی جدید در این ماه را از اولویت های کمیته تغذیه دانشگاه برشمرد.